Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-10-2014 o 21h41

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak
Miejsce: wioskowy chłopak

Hejka /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Jestem Hikaru, mam 15 lat i... tak, jestem chłopakiem. xD Po wielu próbach przeniesienia się tu z Miss Bimbo, oto jestem. Przeniesiony i wciągnięty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Lubię pooglądać od czasu do czasu anime (nie, nie jestem "otaku"), dobre (i złe) seriale (np. Skins, Faking It, In The Flesh), słuchać prawie każdej muzyki (ostatnio męczę Gorillaz - Feel Good Inc, Arctic Monkeys - Knee Socks, Video - Weź nie pie*dol i Hatsune Miku - Slow Motion), kocham Vocaloidy, jestem panseksualny, mam chłopaka, kiedyś chcę wyjechać do Londynu.

Na razie tyle o mnie. Jak chcecie o coś zapytać, to chętnie odpowiem /modules/forum/img/smilies/content4.gif

heckin bamboozled again

#2 08-11-2014 o 16h42

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Czym się interesujesz?

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

#3 08-11-2014 o 16h48

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Jesteś świadomy tego, że panseksualizm zakłada również pociąg do zwierząt i przedmiotów nieożywionych? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 08-11-2014 o 17h09

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak

Anixa napisał

Jesteś świadomy tego, że panseksualizm zakłada również pociąg do zwierząt i przedmiotów nieożywionych? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

W neurologii *chyba* tak, ale nie jako >>orientacja seksualna<<. Pan - wszystkie, sexus - płeć. Czyli "wszystkie płcie". Polska wikipedia ma na ten temat złe dane, w angielskiej wikipedii jest chyba okej z tego co pamiętam. (Polska Wikipedia myli też poligiamię z poliseksualizmem, co jest >>mega ogromnym<< błędem...) Czyli: biseksualiści lubią dwie (bi - dwa) płcie, najczęściej kobiety i mężczyzn, a panseksualiści wszystkie, albo po prostu mają gdzieś jakiej ktoś jest płci, jaką ma identyfikację płciową, czy jej nie ma D:
Za każdym razem gdy wspominam komuś o mojej orientacji, prowadzę tę samą rozmowę o tym, że nie pociągają mnie koty i miksery, jestem już tym trochę znudzony ;_;

Missmodna napisał

Czym się interesujesz?

Trochę programowaniem, grafiką komputerową, rysowaniem i śpiewaniem.

heckin bamboozled again

#5 08-11-2014 o 17h20

Miss'gadułka
Anixa

Spoko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png po prostu nie widzę większego sensu na rozdzielanie to na bi- i pan- skoro i tak mamy tyle dwie płcie xD
ale nie mam nic przeciwko kto kim jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Miło powitać chłopaka swoją drogą. Wiem, że panowie też grają, ale tak mało widzę ich na forum.

EDIT: napisałam Ci taką długą wiadomość prywatną, żeby na końcu się dowiedzieć, że zablokowałeś skrzynkę xD

Ostatnio zmieniony przez Anixa (08-11-2014 o 17h32)

#6 10-11-2014 o 23h39

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak

Anixa napisał

Spoko /libs/php/pun/views/smilies/smile.png po prostu nie widzę większego sensu na rozdzielanie to na bi- i pan- skoro i tak mamy tyle dwie płcie xD

To zależy jak na to spojrzeć, są dwie płcie, ale różne identyfikacje płciowe, np. genderfluid, agender i takie tam xD Ale to już za dużo gadania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Anixa napisał

napisałam Ci taką długą wiadomość prywatną, żeby na końcu się dowiedzieć, że zablokowałeś skrzynkę xD

Serio? o.O To w takim razie muszę odblokować, chyba coś przypadkowo kliknąłem ^^
P.S. przepraszam, że trochę późno odpisuję ;_;

heckin bamboozled again

#7 10-11-2014 o 23h42

Miss'gadułka
Anixa

a spoko ;p
wgl jak to się stało, że dołączyłeś do gry? ja się o niej dowiedziałam już ładnych parę lat temu z audycji radiowej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT: uuu i widzę Stachy na lachy w opisie. zdobyłeś moje serce ;D

Ostatnio zmieniony przez Anixa (10-11-2014 o 23h45)

#8 10-11-2014 o 23h59

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak

Anixa napisał

wgl jak to się stało, że dołączyłeś do gry? ja się o niej dowiedziałam już ładnych parę lat temu z audycji radiowej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zacząłem grać w MissBimbo ładnych paaaarę lat temu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Potem tam się zepsuło, a ja poszukiwałem alternatywy, ale długo nie mogłem przekonać się do Miss Fashion (a dowiedziałem się o tej grze ze Słodkiego Flirtu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), ale oto jestem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Anixa napisał

EDIT: uuu i widzę Stachy na lachy w opisie. zdobyłeś moje serce ;D

Aktualnie jest to jedna z piosenek, które słucham non-stop /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mam takie fazy na niektóre piosenki i mógłbym je słuchać całymi dniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

heckin bamboozled again

#9 11-11-2014 o 00h28

Miss'gadułka
Anixa

Mam z piosenkami tak samo xD
Grałeś w miss bimbo?! ja też ;p
własnie grałam cały czas w miss bimbo i  rozdzieleniu się na miss i ma bimbo założyłam oba konta (na francuskiej wersji) i jak powstała polska to też założyłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Anixa (11-11-2014 o 00h28)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1