Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (26-06-2014 o 12h14)
Strony : 1
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (26-06-2014 o 12h14)
Noto nikogo nie ma więc ja złożę zamówienie:krótko zwięźle i na temat więc chcę aby wyglądała tak jak moja miss:)
Jaaaa! To ja też poproszę swoją miss. Może być w stylu jak ta pani nr.3 w spoilerze?
Oto zamówienie Violi44620 Powiem tak, przyjemnie mi się pracowało z Twoją stylizacją, ponieważ była dość łatwa do wykonania. Problemy stanowił bukiet, chociaż w pierwszej wersji masz go mniej więcej zrobionego. Natomiast takiego kapeluszu nie znalazłam i nie miałąm nawet jak go wykonać, więc za to dostaniesz bonus ^^
Link do zewnętrznego obrazka
Bonus:
Link do zewnętrznego obrazka
to ja zajęłam się moją Steno (która mnie nienawidzi i zawsze daje coś odwalonego <3)
To może ja też o coś poproszę... Chcę swoją miss tak jak jest teraz ubrana :>
POM POM ;3 Znowu przyszłam męczyć.
Krótko mówiąc prosz moją miss.
Styl taki jak wam będzie odpowiadał.
Czyli najprostszy do ukazania mej miss.
hehe i robi to z pełną premedytacją xD tak łatwo nie ma! I nie myśl, że odpuszczę, bo teraz chce coś jeszcze paskudniejszego. O, tego pana(?):
Proszę moja najdroższa
Takie trochę... fantastyczne, ale myślę, że całkiem ciekawe wersje
(na modach xD)
Winoa cieszę się, że zajrzałaś ^^ Oto Twoje zamówienie:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A ja bym chciała moją miss'kę tak jak jest ubrana ^^ Hehe, piekarkę ;-;''
! Wszystkie zaległe zamówienia na pewno pojawią się jutro! 
Ow, wybacz, że wpadam jak zawsze mocno opóźniona i bez bukietu kwiatków xD
Szkoda, że nigdzie nie ma zielonej skórki. Pani nr 1 wymiata! I ta poza : Zaraz zobaczysz gwiazdy z bliska, kotku 
Druga też jest nie mniej urocza, aczkolwiek kręcone włosy mijają się z moja koncepcją Creepera (chociaż pisałam, żebyś zrobiła to po swojemu to i tak się czepiam. Gdzie tu logika?!).
No i moja ulubiona część! To jeszcze nie koniec! Teraz chcę jedną z moich OCek xD Nie jest to postać pozytywna - dlatego jedyny uśmiech jaki pojawia się na jej twarzy oznacza, że zaraz szlag jasny trafi całą cywilizację. Jest to Pani. Idealna w swej budowie. Blondynka jakich mało o falujących włosach, a nóż niech będą i kręcone. Nosi się jak dworska Pani co to ją na wszystko stać i gardzi co gorszym plebsem. Przyjaciół nie posiada, a w każdym razie nie widać by oprócz zalotników gonił za nią swego rodzaju towarzysz od złej doli. Jedyne słowo jakie opisuje tą kobietkę, a które nigdy nie wyszło z jej ust brzmi "śmierć", gdyż jest ona zwiastunką zbliżającego się końca.
Mam nadzieję, że nie zabijesz mnie za opis, ale tak mi się nudzi, że piszę bez opamiętania xD
ja zamawiam!!
tak jak mnie widzicie w opisie... chcę wyglądać originalnie!
Strony : 1