Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 30-07-2014 o 13h08

Miss'nieobczajona
emokotek60
...

heja jestem wanessa i kocham kociaki /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif XD
pare żeczy omnie a tak szczerze wątpie że będą jakieś pytania /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
1.lubie koty (nawet do przesady!)
2.dla niektórych co lubią być w grach bardzo zannymi to że od 10 dni nikt nim nic nie gapi na ich rzeczy to chorror a dla mnie niestety przyzwyczajenie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
3.szczerze muwiąc to nie lubie rozmawiać z dorosłymi... ale niewiem dlaczego ;/ za to jest tylko jedna dorosła z kturą normalnie rozmawiam
4.nienawidze słońca jak na nie wychodze to czuję jagby mnie ktoś smażył...
5.nie lubie ortografi ale dziwie sie powoli że tutaj tak dużo błędów nie ma...
6.za bardzo nie wchodze na forum bo w jednej grze z modami nie mam za dobrych kontaktów bo jak zapytałam o wiek miała blokade a jak zgłosiłam do modów bluźnienie to nic...
7.mama mówi że sie od komputera uzależniłam ale prubuje ie tak wymigać od chodzenia na dwór macie powód w 4 dlaczego słońce tak piecze? /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif
8.nienawidze jak komuś coś muwie i jak mnie nie słucha to potem ma kłopoty (nie uważam sie za naj mądżejszą dziewczyne chodzi o to że muwiłam aby nie wżeszczał jeden chłopak bo pies przybiegnie i wrzeszczał a wtedy pies go ganiał!
9.bez youtube nie wchodze na żadną gre bo bez muzyki i za cicho...
10.mam beznadziejne pomysły na filmy bo w grze chce zrobić ato jest nawet nie za fajne...
11.kocham kolor czarny♥♥♥... a wcześniej uwielbiałam niebieski
12.nienawidze komarów i musze już kończyć bo jakiś mi po pokoju lata ;-;

Ostatnio zmieniony przez emokotek60 (30-07-2014 o 13h10)

#2 01-08-2014 o 14h50

Miss'całkiem całkiem
laureln
Ciesz się chwilą... Nie wiem po co.

Te twoje "żeczy" mnie bolą :'(
Sądzę, że raczej powinnaś zacząć "lubić ortografie" i powinnaś zaopatrzyć się w słownik ortograficzny.
pare pytań do ciebie:
☆Co lubisz robić w wolnym czasie?
☆Lubisz jakieś zwierzęta poza kotami?
☆Jaka jest twoja ulubiona potrawa?

.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1