Witajcie kochani! 
No więc mam na imię Hania i posiadam dwanaście lat, a w tej grze jestem dzięki moim opowiadaniom jak i usilnym staraniom przyjaciółki, która próbowała mnie wciągnąć w tą grę i skoro tutaj jestem to znaczy, że jej się udało. Jestem chyba pierwszy raz na grze tego typu i szczerze powiedziawszy nie wiem czy się w nią wkręcę w przerwach między książkami, opowiadaniami i dramami.
No więc o moim hobby wspomniałam już wcześniej. Jest to czytanie książek, pisanie opowiadań i oglądanie Azjatyckich dram. Niby do siebie nie pasują i nie mają związku, a jednak...
Zacznę od książek. W tej chwili jestem na piątej części Harrego Pottera jak i zarazem na pierwszej części mej ukochanej książki Niezgodna. Od tej książki pochodzi zarówno mój nick jak i wygląd mojej miss dostarczony dzięki frakcji Erudycji. Dla ciekawych, nie nie oglądałam filmu gdyż dopiero co wróciłam z kolonii, a dzień przed nią zakupiłam książkę. Oczywiście film Niezgodna figuruje na pozycji "koniecznie obejrzeć", bo jak to jest nie oglądnąć ekranizacji swojego ukochanego filmu?
Pisanie opowiadań. Cóż te opowiadania najczęściej nawiązują i podchodzą pod dramy. No wiecie Japonia, miłość, dramaty i tego typu rzeczy. Ostatnio jednak również naszło mnie na fanfick do Niezgodnej. Tak jakby odbiegając od Tris i Nieustraszonych w tym samym czasie opisać nowicjat transferu z... No i właśnie tutaj luka. Oczywiście dziewczyna przeniesie się do Erudycji. Sama wymyśliłam nazwę, wygląd i nowicjat więc może odbiegać od książki. No dobrze, nie będę się na ten temat rozpisywać gdyż mam jeszcze w planach napisać na tym forum opowiadanie.
No i dramy. Niby obejrzałam mało, ale jednak mam szał na ich punkcie. Do tej pory zdążyłam obejrzeć pierwszy sezon Hana Yori no Dango i Ouran Highschool Host Club. W tej chwili odłożyłam na bok drugi sezon HYD i zajmuję się Zettai Kareshi.
Jeśli chcesz mnie poznać to zapraszaj do znajomych i możesz mi zadać pytanie gdyż z chęcią na nie odpowiem. 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 25-07-2014 o 11h53
#2 31-07-2014 o 02h33
O, widzę, że fanka Niezgodnej 
Stąd więc moje pytanie, jak się czułaś i co w ogóle sądzisz o śmierci Tris?
Swoją drogą niezły chwyt autorki, w końcu Tris była narratorką, a tu nagle...
Ciekawy temat do poruszenia.
Strony : 1