Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-07-2014 o 11h50

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Siemka,
Jestem Agata. W szkole wymyślili mi jednak ''wspaniałe'' przezwisko, które przyczepiło się do mnie jak rzep do psiego ogona, i tak ciągnie się za mną już od drugiej klasy podstawówki.
Mam 13 lat. No, tak prawie, bo brakuje mi tylko niespełna trzech tygodni. Skończyłam szóstą klasę, i idę w tym roku do pierwszej gimnazjum.
Przyznam się - miałam z wf-u trzy, a z polskiego sześć. Jak się pewnie domyślacie, polski jest moim ulubionym przedmiotem, a wf - najmniej. Tylko, że wątpliwy zaszczyt dzielenia ostatniego miejsca z wf-em ma jeszcze przyroda. Nauczycielka od niej jest straszliwie nudna.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Uwielbiam czytać książki. Po prostu to kocham! W zasadzie to ja czytam większość rodzajów książek, ale najbardziej lubię fantastyczne, i fantastyczno-realistyczne. Jestem potterhead, ale wolę polski zlepek ,,potterfanka'' . Przeczytałam wszystkie części, po dwa razy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Interesuję się też końmi i jazdą kon ną, ale niestety nie jeżdżę konno, bo w pobliżu mojej miejscowości nie ma takiej możliwości. Lubię grać na komputerze, ale zwykle nie przesadzam, gdyż już po godzinie zaczynają boleć mnie oczy. Umiem robić na drutach, szydełku, szyć, oraz wyszywać. Dla własnej przyjemności piszę opowiadania, oraz wiersze, ale nigdzie ich na razie nie publikuję. W przyszłości chciałabym być pisarką, aktorką, albo dekoratorką wnętrz.
Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o mnie, śmiało, pytajcie! Przecież nie gryzę! Chociaż - kto wie...

Pineapple - czyli ananas /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2 22-07-2014 o 14h56

Miss'ok
nataka228
Ból domaga się, byśmy go odczuwali.

Ciekawa z ciebie osóbka dość wiele nas łączy, a zarazem różni. Mam pytanko jakiej muzyki słuchasz?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#3 22-07-2014 o 20h58

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Różnej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Zależy to od humoru. Czasami rapu, czasami popu, czasami nawet hevy metalu... Kocham na przykład piosenki Adele, ale lubię też Pitbulla. Nienawidzę jednak disco polo, chyba, że na szkolnej dyskotece. Ale tak słuchać? Chyba rozbolałaby mnie głowa... W każdym razie niespecjalnie lubię Biebera, oraz Kwiatkowskiego. Ale gusta są różne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#4 23-07-2014 o 10h27

Miss'ok
nataka228
Ból domaga się, byśmy go odczuwali.

Jak przeczytałam twoją odpowiedz to wiem, że mamy dużo wspólnego.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1