Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 06-06-2014 o 15h28

Miss'Żółtodziób
niiika
...

Żyję sobie tutaj ponad 100 dni....i tak...dopiero teraz wpadłam na to, iż się w ogóle nie przedstawiłam. Wiem, wiem - rychło w czas! Oto i cała ja - wiecznie roztrzepany i z deka nieogarnięty rudzielec. Aaaa właśnie. Miałam przecież się przedstawić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Na chrzcie dostałam zacne imię Weronika ( naprawdę je lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ! ) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Napisałabym, że miło Was poznać, ale hmmm szczerze mówiąc to nikogo nie znam. Napiszę zatem, że życzę wszystkim weny do tworzenia nowych, cudnych, kreatywnych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png!

#2 06-06-2014 o 18h57

Miss'całkiem całkiem
Olgaa8
...

Witaj Weroniko! Masz ode mnie kilka pytań ; 1. Jak trafiłaś na MF? 2. Znienawidzony przedmiot w szkole? 3. Ulu kolor? 4. Co sądzisz o piercing'u? 5. Jesteś optymistą? 6. Masz jakąś manię?

.

#3 08-06-2014 o 21h28

Miss'Żółtodziób
niiika
...

Hmmm jak trafiłam...? Szczerze mówiąc nie pamiętam. Co do przedmiotu w szkole, fizyka to było coś, czego nigdy nie pojmowałam. Jeśli chodzi o kolory to mam bzika na punkcie czerwonego( szczególnie jeśli chodzi o buty). Piercing....Można powiedzieć, iż mam igłofobię/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Optymistką? Jeśli chodzi o sprawy innych, jak najbardziej tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Tak, mam manię/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png jak myję talerze, to ustawiam je od najmniejszego do największego, zawsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png i wkurza mnie jak jest inaczej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dzięki za przywitanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1