Link do zewnętrznego obrazka
Witojcie!
Przybywam do Was z SF, gdzie znajdziecie mnie pod nazwą Weronika1473, może ktoś mnie kojarzy.
Ło, ciężko mi ogarnąć tę stronkę : o
Kiedyś coś tu próbowałam rozkminiać, ale nic specjalnie z tego nie wyszło, tak więc zaczynam od nowa.
Mam nadzieję, że długo tu usiedzę. Taaa, ja, uhm, na pewno...
Może parę szybkich fakcików o mnie, żebyście mogły skumać czy chcecie dalej czytać te bzdety czy też nie:
-jestem w wieku gimnazjalnym
-pływam na windsurfingu
-kocham filmy Tima Burtona
-uwielbiam książki
-jak i również bajki Disneya
-nienawidzę wszelkich klasowych czy szkolnych gwiazdek, dziuń, jak zwał tak zwał
-nie znoszę dennych parodii; dajmy na to "Wampiry i Świry" eeegch '-'
-nie ogarniam biologii i fizyki
To chyba tyle, tak z grubsza. Jeśli Was zaciekawiłam chętnie przyjmę do znajomych i, no nie będę udawać, poproszę o pomoc, bo naprawdę póki co ciężko mi ogarnąć tą różową grę '-'
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 26-05-2014 o 22h24
#2 27-05-2014 o 11h57
Spokojnie dla mnie ta gra jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza niż SF. W sumie to tylko kwestia czasu. Wiesz po czym Cię skojarzyłam ze SF? Po tej sygnaturze 
Ulubiony kolor?
Ulubiona bajka Disneya?
Jakie gatunki książek czytujesz?
#3 29-05-2014 o 22h58
Oh, właśnie, sygnatura, mam nadzieję że czcigodna Ohana nie ma nic przeciwko używaniu jej na MF :S
Różowyy :3
Ojj, chyba Piotruś Pan, ale, jeny, dawno go nie widziałam o..o no i Tarzan, of course 
Głównie romanse *tak mam nadzieję, że kiedyś spotka mnie taki los jak te bohaterki xD*, najczęściej pomieszane z fantasy. No i komedie szkolne, ale najbardziej to chyba rozglądam się za romansami :x
#4 30-05-2014 o 19h22
To jeszcze, parę pytań ode mnie c: 1. Co sądzisz o piercing'u ? 2. Masz jakiś ulu, przedmiot w szkole ? 3. Wziełabyś zwierzątko ze schroniska? 4. Leciałaś kiedyś samolotem ?
Ostatnio zmieniony przez Olgaa8 (30-05-2014 o 19h23)
.
#5 02-06-2014 o 10h50
Nic specjalnie do niego nie mam, w skromnych ilościach jest ładny, no ale co za dużo to nie zdrowo, więc nadmierna ich ilość mi nie odpowiada.
Hmmm kiedyś powiedziałabym , że matematyka, ale po chwili zastanowienia wybieram chemię.
Pewnie tak, ale kota. Psa w domku mam *kota też no ale*, a jednak nie chciałabym więcej, wolę kotki <3
>nowy fakcik -> jestem kociarą<
Pierwszy raz leciałam 2 lata temu :x i było to emocjonujące że hej, bo prawie spełniłam swe największe marzenie *latanie na myśli mam*
Strony : 1