Oh,hej! Przed chwila przedstawialam sie, ale tutaj ju jet pelna lista w sojuszu.
Ja(Helperka)- Szef wszystkich szefów(designerka)
Colouree- Potępiaczka nad potepiaczkami(Tępi chamów)
Formularz znajduje się w moim przywitaniu.
Oh, bye!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 26-12-2013 o 13h25
#2 27-12-2013 o 13h27
Na początek radzę Ci dodać formularz tutaj, gdyż niektórzy ( w tym ja ) są bardzo leniwi i nie chce im się szukać twego przywitania.
To przyda Ci się tez na przyszłość.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#3 29-12-2013 o 10h21
Takie mam pytanie. Co ten sojusz właściwie ma zamiar robić?
♥
#4 03-02-2014 o 23h36
Tępienie innych nie jest pewną formą chamstwa?
#5 11-04-2014 o 19h50
dziewczyny mają racje , dopracuj trochę ten wątek bo większość z nas będzie tylko zadawać ci pytania dotyczące tego co konkretnie chcesz tu przedstawić zamiast obgadać ten temat i powiedzieć co o nim sądzą 
#6 11-04-2014 o 23h18
I zacznijmy od podstaw, od definicji chamstwa. Bo o tym, jak zamierzacie to tępić, nawet nie ma co mówić.
Tak czy inaczej, chamstwem w naszej erze totalnej poprawności politycznej, oraz brania do siebie i za śmiertelną urazę wszystkiego, tak samo chamstwem może być wszystko.
Tak więc, zamierzacie same, w bezkresnej przestrzeni internetu wyszukiwać zachowań uznane przez Was za chamskie i je eliminować... (Bóg raczy wiedzieć jakimi metodami) czy też zachęcać ludzi, by takie przypadki zgłaszali i reagować (Bóg raczy wiedzieć w jaki sposób)?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#7 11-04-2014 o 23h22
Um... dziewczyny... ten wątek jest jakby nieaktywny od dawna, bo użytkowniczka nie loguje się do gry od prawie początków założenia konta...XD
#8 11-04-2014 o 23h25
No cóż, szybko poległa w walce.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#10 12-04-2014 o 20h02
skoro ona się nie loguje to po co ten wątek tu jeszcze jest , czy nie da się tego jakkolwiek usunąć ? , bo w końcu po co my tu piszemy skoro może jej nawet nie o to chodziło ( różni ludzie inaczej odbierają różne rzeczy ), więc.............

#11 12-04-2014 o 21h14
@Lililawigne1 ma rację, autorka od grudnia się nie loguje. Wątek zamykam.
Jeśli autorka pojawi się i zechce kontynuować, proszę o kontakt na PW 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1