Cześć! 
Na początek się przedstawię.. Jestem Karolina, grałam już tu wcześniej, jednak konto usuwałam ze względów, które zostawię dla siebie 
Może zacznę od tego, że nie mam jakiś konkretnych zainteresowań i jestem w trakcie szukania czegoś, co będzie dawało mi satysfakcję
Uwielbiam słuchać muzyki i do jest nieodłączny element mojego dnia codziennego, słucham głównie rocka, ale metal albo jakaś lżejsza muzyka typu pop też wchodzi w grę, choć wiele rzadziej.
Jestem prawdziwym maniakiem oglądania seriali, a ostatnim serialem, który zaczęłam oglądać to Doctor Who, jestem dopiero na pierwszych odcinkach, więc nie jestem w niego prawdziwie wciągnięta
moim ulubionym serialem jest Sherlock.
Na razie z mojej strony tyle, napisałam ile uważałam za słuszne, ale jeśli macie jeszcze jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 30-03-2014 o 13h13
#2 05-04-2014 o 19h04
część Karolinko jestem Rozalka , ja również jestem miłośniczką seriali i podobnie jak ty też bardzo często słucham muzyki , mam do ciebie kilka pytani
1 o czy marzysz ?
2 z jakiego miasta jesteś?
3 czy masz pupilka ?.
mam nadzieje że już nie długo wkręcisz się w te grę ,bo jest na prawdę bardzo fajna ,pozdrawiam i życzę miłej gry 
#3 06-04-2014 o 23h24
Lililawigne1, cześć Rozalka, miło mi Cię poznać 
na chwilę obecną marzę o wyjeździe do swojej ukochanej osoby 
miasto.. nie będę mówić konkretnie, bo i tak nikt nie wie, gdzie to jest, mieszkam 80 km na wschód od Warszawy, w maleńkim mieście blisko Podlasia 
mam 8-miesięcznego kociaka, Spirika 
#4 11-04-2014 o 14h38
hejka, a możesz polecić jakąś fajną piosenkę która wpada w ucho 
#5 11-04-2014 o 18h41
Lililawigne1, wątek raczej do tego nie służy, jak chcesz coś to napisz na priv 
Strony : 1