Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-04-2014 o 16h23

Miss'Żółtodziób
...

Witam, mam na imię Alicja i mam 18 lat. Interesuję się biologią, czytuje ksiazki fantasy i romanse, a do tego lubię rysować i grać w różne gry komputerowe. Chetnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam, Ala /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2 10-04-2014 o 18h33

Miss'całkiem całkiem
...

Cześć .
Jakie dokładnie czytasz książki ?Jeśli możesz podaj pare tytułów. Może jakieś polecisz? /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#3 10-04-2014 o 18h40

Miss'Żółtodziób
...

To naprawde zalezy, aktualnie czytam Władce Pierscieni, mam za sobą Grę o tron, Drizzta. Z romansów podobał mi sie Pamietnik(jest równiez jego ekranizacja, która bardzo polecam), opowiadania Emily Griffin i Anna Karenina przede mną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 11-04-2014 o 10h39

Miss'ok
Eldan
...
Miejsce: Poznań

Santhe, też uwielbiam, GoT! Podobno w grudniu ma być kolejna część! Serial też ogladasz czy tylko książki?

#5 11-04-2014 o 12h02

Miss'Żółtodziób
...

i książki i serial, już poleciał pierwszy odcinek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ja się zatrzymałam na Uczcie dla wron i coś dalej przebrnąć nie mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 11-04-2014 o 12h09

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Witaj na MF /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#7 11-04-2014 o 12h38

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Witaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Także jestem wielką fanką "Gry o Tron" zarówno serialu jak i książek. " Władcę Pierscieni " też uwielbiam wiec mamy coś wspólnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A jakiej muzyki słuchasz ? Masz jakiś ulubionych wykonawców?

#8 11-04-2014 o 12h56

Miss'ok
Eldan
...
Miejsce: Poznań

Santhe napisał

i książki i serial, już poleciał pierwszy odcinek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ja się zatrzymałam na Uczcie dla wron i coś dalej przebrnąć nie mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Zawsze możesz dalej równolegle z serialem czytać! Też już pierwszy odcinek widziałam, nie mogę się następnego doczekać, bo będzie wesele - sama wiesz które!

#9 11-04-2014 o 13h06

Miss'Żółtodziób
...

Lili708 napisał

Witaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Także jestem wielką fanką "Gry o Tron" zarówno serialu jak i książek. " Władcę Pierscieni " też uwielbiam wiec mamy coś wspólnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A jakiej muzyki słuchasz ? Masz jakiś ulubionych wykonawców?

Lubię muzykę melancholijną, tzw."płaczki"(kilka utworów Evanescence, WT), lubię czasem też coś mocniejszego, np. Skillet, Eluveitie. A Ty?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Eldan- to nie jest taki zły pomysł, przyjdą wakacje to czemu nie, ale w maju matura, więc muszę od początku czytać, bo już nie pamiętam tego dokładnie(a temat prezentacji mam z tym związany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png )

#10 11-04-2014 o 14h58

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Słucham wszystkiego po trochu w zależności od nastroju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Matura już niedługo, wiec życzę Ci powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#11 11-04-2014 o 16h42

Miss'Żółtodziób
...

dziekuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1