Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
→Wiek- 19 lat
→Pochodzenie- Polska
→Orientacja- Bi
→Wzrost i waga- 187cm/73kg
→Kolor włosów- Zielony
→Kolor oczu- Czarny
→Znaki szczególne-
Blizna przechodząca przez cały tors.
Trzy kolczyki złote w lewym uchu- pamiątka po ważnej osobie.
Cóż mogę rzec o tym chłopaku? Na pewno jest chodzącą tajemnicą. Nie dla mnie, oczywiście. Wszak ja go właśnie tworzę. Ale może przejdę do rzeczy. Jak już wcześniej wspomniałem, ten oto młodzieniec odziany jest w delikatny płaszczyk podszyty tajemnicą. Pod tym odzieniem skrywa wiele spraw, o których mówić nie może, lub nie chce. Nie jest cichym chłopcem z dobrymi manierami, o nie, nie moi drodzy. Kocha walczyć. A prowokowanie przeciwnika do gonitwy to dla niego prawdziwa frajda. Nie zdziwcie się, gdy akurat przed wami przebiegnie z bandą bydlaków na karku. Jak się bawić to na całego, prawda? Niewyparzony język, dzięki któremu pakuje się w kłopoty. Wprost uwielbia wkurzać i droczyć się z innymi. Przez to wszystko wyrobił sobie dość niepochlebną opinię. Ludzie wolą się do niego nie zbliżać. Niekiedy nawet się go boją.
Ale ten, komu starszy na tyle uwagi, by się do niego zbliżyć, zobaczy, że wszystko co o nim mówią to nie do końca prawda. Potrafi być miłym, pomocnym, a nawet czułym. Jak każdy ma swoje słabe punkty.
Nigdy specjalnie nie przywiązywał uwagi do okazywania głębszych uczuć, tak, więc jest to dla niego całkowicie obca dziedzina.
Wszczynanie bójek, piercing. Uwielbia od czasu do czasu maznąć coś sprayem na ścianie.
Świetnie jeździ na deskorolce, ona przydaje mi się też w walce. O dziwo jest doskonałą tarczą, czy też bronią. Jego największą tajemnicą jest talent do gry na skrzypcach. Mimo iż wypiera się ich, zawsze taszczy ze sobą mały futerał. Do tego dochodzą gry szczególnie jakieś horrory. Co z tego, że drze się przy nich jak baba, właśnie z tego czerpie dobrą zabawę. Różne sztuki walki, szczególnie te wschodnie. Rzucanie nożami w różne przedmioty jak i innych ludzi.
↑ D O D A T K O W E ↓
→ Nie wygrał konkursu. Przyjaciele dali mu wygrany kupon na 19 urodziny.
→ Mistrz sztuk walk. Szczególnie uwielbia szermierkę. Jak do tej pory jeszcze nigdy nie przegrał.
→ Dobrze gotuje.
→ Ma naprawdę słabą głowę. Kiedy wypije odrobinę alkoholu, od razu całuje pierwszą osobę, jaka mu się nawinie.
→ Jest uzależniony kawy. Gdy nie wypije swojej porannej kawy, lepiej się do niego nie zbliżać.
→ zawsze nosi na szyi pierścień na łańcuszku, będący pamiątką po ważnej osobie.
→ uwielbia żelki. Innych słodyczy nie lubi.
→ sporo pali jak na swój wiek ale pewnie nie jest jedynym.
→ Jest geniuszem- zawdzięcza to swojej niezawodnej pamięci fotograficznej. Ale niestety jest również potwornym leniem i rzadko korzysta z tej umiejętności.
→ Ma niezwykły talent do pakowania się w kłopoty.
→ Lubi: dobrą zabawę, ciekawych ludzi, dzieci, słodkie zwierzątka, zapach cynamonu, dymu papierosowego oraz świeżej kawy.
→ Nie lubi:Rozkazów, samotności, nudy, upalnych dni i komarów, psów, słodyczy(szczególnie czekolady).