Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-03-2014 o 18h22

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Tychy

Mam na imię Patrycja. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej, to piszcie. Chętnie odpowiem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#2 10-03-2014 o 19h50

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Dostosuj wątek do wymagań działu, w przeciwnym razie go usunę.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 10-03-2014 o 22h27

Miss'Żółtodziób
...

Oj, przepraszam, chyba coś przeoczyłam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png W takim razie zaraz się poprawię,

Czy uprawiasz sport?
Bardzo lubię pływać, choć robię to rzadko oraz chodzić po górach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Lubisz czytać książki, a może wolisz oglądać telewizję?
Moją pasją jest czytanie książek. W sumie miałam zostać bibliotekarką, ale trochę mi nie wyszło... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Poza czytaniem książek, bardzo lubię układać puzzle.

Jakie są Twoje cechy charakteru?
Uparta, leniwa, bojaźliwa, niezdarna... (Czy ja właśnie napisałam same wady? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) Jestem jeszcze w miarę zabawna i otwarta na ludzi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Lubisz słuchać muzyki? Jakiej?
Potrafię żyć bez muzyki, ale jeśli już mam słuchać, to czegoś, co ma sens. Nie rodzaj muzyki, lecz konkretna piosenka mnie interesuje. (No dobra, byle nie Disco Polo...)

Masz jakieś niecodzienne zainteresowania?
A czy mogę to pytanie pozostawić bez odpowiedzi?  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

#4 10-03-2014 o 22h54

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Nie musiałaś odpowiadać koniecznie na te pytania, wystarczyło, że byś napisała rozbudowaną odpowiedź o sobie. Ale tak też może być.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#5 17-03-2014 o 19h23

Miss'Żółtodziób
...

Skoro może być, to po co zwracasz znów uwagę?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#6 06-04-2014 o 18h15

Miss'Żółtodziób
...

uważam że jesteś miłą osobą , chętnie cię bliżej poznam , jeśli ty będziesz ciekawa mojej osoby to serdecznie zapraszam na mój profil /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1