Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 15-03-2014 o 17h18

Miss'na całego
Seite
Hi ^^
Miejsce: Wonderland

Cześć , jestem Zuzanna i we wrześniu skończę dwadzieścia wiosen. Przybyłam na tą grę ze ,,Słodkiego flirtu". Wszyscy mi mówią, że jestem za stara na takie gry, ale jeżeli coś się lubi to po co z tego rezygnować. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No, ale wracając do przedstawienia mojej postaci, mam pieska (a dokładniej suczkę) bernardyna, która nazywa się Betty. Lubię oglądać anime, rysować mangę i wgl takie klimaty japońskie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Moim ulubionym kolorem jest fioletowy i właśnie dlatego mam włosy o takiej barwie  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif
No i jeszcze gram na gitarze i to już tyle.
Jakbyście miały/mieli jakieś pytania to śmiało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

The sky is the limit - your sky, your limit...
//photo.missfashion.pl/pl/1/71/gd/56556.jpg

#2 15-03-2014 o 19h48

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Witaj. Co coś nas przynajmniej łączy. A np to że ja też jestem Zuza i moim ulubionym kolorem jest fiolet i też interesują mnie klimaty japońskie i oglądam anime i czytam mangi.
A twoim ulubionym jedzeniem z Japonii co jest?

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#3 15-03-2014 o 19h58

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Podoba mi się Twoje podejście,że jeśli się coś lubi to nie należy rezygnować. Też mam już dwójeczkę z przodu, jednak to nic nie zmienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miłej gry życzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#4 15-03-2014 o 20h44

Miss'na całego
Seite
Hi ^^

Iza97 napisał

Witaj. Co coś nas przynajmniej łączy. A np to że ja też jestem Zuza i moim ulubionym kolorem jest fiolet i też interesują mnie klimaty japońskie i oglądam anime i czytam mangi.

O to cześć Zuzka ;D U nas w mieście jest japończyk i robi wyśmienite gyozy (jakby ktoś nie wiedział to takie pierożki) i to właśnie one najbardziej mi zasmakowały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A Twoje ulubione danie? A anime?

#5 15-03-2014 o 20h47

Miss'na całego
Seite
Hi ^^

Motionell napisał

Podoba mi się Twoje podejście,że jeśli się coś lubi to nie należy rezygnować. Też mam już dwójeczkę z przodu, jednak to nic nie zmienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Niestety ludzie mają takie dziwne podejście, że jak ma się ileś tam lat to już niektóre rzeczy nie wypadają... Ale ciesze się, że jest nas 20 więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 15-03-2014 o 21h10

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Seite napisał

Iza97 napisał

O to cześć Zuzka ;D U nas w mieście jest japończyk i robi wyśmienite gyozy (jakby ktoś nie wiedział to takie pierożki) i to właśnie one najbardziej mi zasmakowały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A Twoje ulubione danie? A anime?

Moje ulubione jedzenie to sushi, onigiri.
A anime: Another, Skip Beat, Kuroko no basuke (sezon 1 i 2), Itazura na kiss, a od niedawna również NANA.

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#7 15-03-2014 o 21h50

Miss'na całego
Seite
Hi ^^

Iza97 napisał

Seite napisał

Iza97 napisał

Moje ulubione jedzenie to sushi, onigiri.
A anime: Another, Skip Beat, Kuroko no basuke (sezon 1 i 2), Itazura na kiss, a od niedawna również NANA.

Tak, Kuroko no basuke było niezłe. Ja osobiście lubię Death Note, Bleach, Code Geass i Kuroshitsuji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#8 21-03-2014 o 22h48

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Jakbym mogła zadać Ci parę pytań :
1.Na którym odcinku jesteś w Słodkim Flircie
2.Kto według Ciebie jest najładniejszy z tych chłopaków w SF

#9 25-03-2014 o 07h26

Miss'na całego
Seite
Hi ^^

martyngga napisał

Jakbym mogła zadać Ci parę pytań :
1.Na którym odcinku jesteś w Słodkim Flircie
2.Kto według Ciebie jest najładniejszy z tych chłopaków w SF

Cześć! Jasne, że Ci odpowiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Czekam aktualnie na nowy odcinek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
2. Mój ulubiony chłopak to Lysander (100 na lovo)  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 25-03-2014 o 09h15

Miss'ok
Eldan
...
Miejsce: Poznań

Seite napisał

Motionell napisał

Niestety ludzie mają takie dziwne podejście, że jak ma się ileś tam lat to już niektóre rzeczy nie wypadają... Ale ciesze się, że jest nas 20 więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ha, a co ja mam powiedzieć! Uważam, że nie ma co się przejmować i robić co się lubi!
Ja staruszka do kwadratu, a czytam komiksy, gram w gry komputerowe i nie zamierzam być poważna i stateczna jeszcze przez wiele lat!

#11 26-03-2014 o 07h02

Miss'na całego
Seite
Hi ^^

Eldan napisał

Seite napisał

Motionell napisał

Ha, a co ja mam powiedzieć! Uważam, że nie ma co się przejmować i robić co się lubi!
Ja staruszka do kwadratu, a czytam komiksy, gram w gry komputerowe i nie zamierzam być poważna i stateczna jeszcze przez wiele lat!

Hehe no i to się chwali /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Nie trzeba się przejmować i dalej być sobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jeszcze mamy czas na ustatkowanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#12 30-03-2014 o 08h05

Miss'Żółtodziób
Kiriami
...

Witaj Zuziu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Fiolet to też mój ulubiony kolor  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

Odrzucam wyzwania z zakładem.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1