Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-03-2014 o 20h21

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka

Pierwszy dzień szkoły, rozpoczęcie roku szkolnego.. Nuda! Gdy nagle jakiś chłopak do mnie podchodzi, i się wita. Dziwne, w tamtej szkole byłam dziwadłem.. A tu nagle normalny chłopak, nawet nie jest emo. Naprawdę, to takie.. nienormalne!
Z pamiętnika dziewczyny.

Jak to możliwe, że zwykły chłopak podchodzi to takiego dziwadła jak ona? On chce ją zmienić! Ale czy mu się uda? Rei, twój wybór.

~.~.~

Ona - @Parmesan jako

On - @Ragnarei jako

~.~.~

Regulamin chyba znasz. Wygląd realny!

W KaPe wiesz co. Jak coś to pisz. : )

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (21-03-2014 o 20h25)

#2 21-03-2014 o 20h35

Miss'Żółtodziób
...

► D A N E   O S O B O W E

Imiona I Adrian Shin
Nazwisko I Salvaje
Płeć I Hmm, nie widać iż w 100% mięska?
Orientacja I Heteroseksualna
Rola I Szalony młodzieniec.
Kraj pochodzenia I Rosja, aczkolwiek wychował się w USA
Data urodzenia I 2 lipca 1996
Znak zodiaku I Skorpion
Grupa krwi I Rh A-
Imiona rodziców I Ivan oraz Sandra

► C H A R A K T E R Y S T Y K A

Charakter I
Adrian jest...bardzo zmienną osóbką. Jednego dnia może być milutki, kulturalny, szarmancki i nieba by Ci uchylił. Drugiego natomiast zamknąłby się w sobie, strzelał tajemnicze odpowiedzi i chciał się odciąć od ludzkości, aby pochłonął go świat zadumy. Jeszcze innego miałby zachciankę, aby pojechać do Afryki Południowej i gonić za nosorożcem, a jeszcze następnego jadłby kremówki na potęgę, zdołowany czwórką z plusem z sprawdzianu z matematyki, bo chciał piątkę. Ma huśtawki nastrojów i w zależności od humoru da się go łatwiej lub trudniej wyprowadzić z równowagi, niektórzy zastanawiają się czy tak naprawdę nie jest ciężarną kobietą, albo dziewczyną mającą "te dni"...
Ale jedno u niego jest niezmienne - lojalność wobec bliskich mu osób.

Ciekawostki I
*Jest uzależniony do słuchania muzyki typu Rock, Metal, Screamo oraz Trap. I zawsze ma przy sobie słuchawki, niezależnie od okoliczności.
*Ma alergię na sierść rasowych świnek morskich.
*Ma bliznę ciągnącą się od obojczyka do 3-go żebra.
*Płynnie posługuje się 4 językami : polskim, angielskim, niemieckim oraz rosyjskim.
* Umie grać na pianinie i gitarze, ale fatalnie mu idzie gra na skrzypcach.
* Ma dwie lewe nogi. Jedyny taniec jaki umie wykonać bezbłędnie to walc angielski.
* W ostatniej klasie gimnazjum o mało nie kiblował przez niską ocenę z fizyki ( z reszty przedmiotów tzw. w slangu młodzieży : kujon )

► A P A R Y C J A

Kolor oczu I Szaro-błękitne
Kolor włosów I Ciemny blond
Wzrost I 186 centymetrów
Waga I 71 kilogramów
Znaki szczególne I Tatuaż pomiędzy łopatkami, bliżej karku.
Sylwetka I Umięśniona i szczupła.

https://imagizer.imageshack.us/v2/388x496q90/571/4crb.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (21-03-2014 o 21h00)

#3 21-03-2014 o 20h42

Miss'Żółtodziób
...

Imiona | Amy Amanda
Nazwisko | Lightning
Wiek | 16 lat
Płeć | Kobieta, nie widać?
Orientacja | Heteroseksualna
Kraj pochodzenia | USA
Data urodzenia | 15 września
Znak zodiaku | Panna
Grupa krwi | Rh A-
Imiona rodziców | Elizabeth i Jonatan
Rola | Dziewczyna Emo.

Charakter | Amy jest.. zmienna. I to bardzo. Raz chce być emo, raz lolita, a raz w ogóle niczym nie chce być..
Ogólnie jest ponura i zamknięta w sobie, tylko jak kogoś pozna to normalnie z nim rozmawia. Z Amy nikt nie chce się przyjaźnić. Ona sama nie wie czemu. Chyba dlatego że wygląda.. inaczej. Uważa że każdy może się ubierać jak chce, a liczy się to, co jest w środku. Przeszła w swoim życiu bardzo wiele.

Ciekawostki |
~ Uwielbia muzykę typu Grunge. Zawsze ma przy sobie MP3 wraz z słuchawkami. ~
~ Uwielbia wchodzić na facebook'a. ~
~ Gra na gitarze. ~
~ Nie lubi szkoły. ~
~ Nigdy nie chciała mieć zwierzęcia. ~
~ Uwielbia swoją młodszą siostrę. ~

Kolor oczu | Błękitne
Kolor włosów | Również błękitne
Wzrost | 171 centymetrów
Waga | 54 kilogramy
Znaki szczególne | Tatuaż na ramieniu, niedaleko szyi.
Sylwetka | Szczópła

Ostatnio zmieniony przez Parmesan (21-03-2014 o 22h17)

#4 24-03-2014 o 20h42

Miss'Żółtodziób
...

Ten tego, kiedy zaczniemy? >w<

#5 25-03-2014 o 12h30

Miss'Żółtodziób
...

Ragnarei napisał

Ten tego, kiedy zaczniemy? >w<

Zaczynaj ;3 Podchodzisz do mnie na rozpoczęciu roku.

#6 28-03-2014 o 19h10

Miss'Żółtodziób
...

Gomene, że tak późno. Jedyne usprawiedliwienie = choroba.

Irytujące... Powoli i leniwie obróciłem się plecami do tego drażniącego światła. Zakryłem twarz poduszką, co przyniosło mnie ukojenie. Już się relaksowałem, mając zamiar wracać do tego słodkiego snu, kiedy zerwałem się na równe nogi z powodu głośnego, przeszywającego dźwięku.
Ręką przeczesałem włosy i żółwim tempem, wciąż leniwie spojrzałem na zegarek. To, co ujrzałem nagle dodało mi niewiarygodnej energii. 7:49! Noż do jasnej! W locie założyłem jakiś T-Shirt oraz resztę ubrań, przez szyję zarzuciłem słuchawki. W biegu poprawiałem torbę i pasek od spodni, który utrzymywał moje spodnie w ładzie, schodząc po schodach prowadzących do mojego pokoju. Zanim rodzice zdążyli się ze mną przywitać, wyparowałem z domu w pośpiechu. Obym zdążył.

Zdążyłem. Chyba. Wszedłem w ostatniej chwili do klasy, a koledzy przywitali mnie śmiechem, przedrzeźniając liczbą moich spóźnień. Zamilkli, kiedy każdy z nich zaliczył po pięknym guzie. Usiadłem mamrocząc w swojej ławce. Wtedy to do sali wszedł nauczyciel...a za nim dziewczyna. Wśród moich kolegów rozległ się cichy gwizd, a wśród dziewcząt - nielicznych w tej klasie pomruk niezadowolenia z powodu nowej rywalki o względy moje i moich przyjaciół. No cóż...
Ta dziewczyna była nietypowa. To musiałem przyznać. Co jak co, ale rzadko się zdarza nastolatka o jaskrawo niebieskich włosach oraz piercingu na twarzy. Oparłem podbródek o swoją dłoń. Interesująca.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1