/ Jeśli chodzi o obrazki, to już mam pościągane, teraz tylko wybrać z góra 9 z 68... jak ja to kocham po prostu -_-'''... /
Imię
Nieznane, jakoś nasz kochany psychodelic nigdy nie był na tyle normalny, aby odpowiedzieć na te proste pytanie. Tak więc każdy ma swój własny sposób nazywania go, czy na to reaguje... zależy...
Nazwisko
Tak samo, jak z imieniem.
Rola
Wampir
Nie wiadomo, na ile jego ciało się rozwinęło biologicznie. Niektórzy twierdzą, że zegar mu się zatrzymał wyżej 20, a niektórzy nie dadzą mu nawet ludzkiej pełnoletności. Jeśli chodzi o dokładny wiek, a nie tylko wizualny, to też jest on nieznany. Wyżsi zakładają, że ten koleś żył jeszcze w czasach rycerzy, albo nawet wcześniej, jednakże nie ma na to dowodów.
Orientacja
Jest psychopatą, więc się domyślcie. Co? Trudno? No właśnie wiem...
Pochodzenie
Hm... Psychopata, to raczej z Japonii, bo to taki psychodeliczny kraj...
Wzrost
Niski (jeszcze pomyślę dokładnie, albo zmienię) przez co jest więcej "za", że pochodzi z Japonii.
Wygląd
Białe włosy i czerwone oczy - tak, to albinos. Można by przecież powiedzieć, że jak? U wampirów? Albinos? Dowiecie się z historii kochani ;*.
Na lewej stronie szyi dwa trwałe nakłucia od kłów wampira.
Charakter
I tak nie mamy jeszcze dwóch vampirków, więc chyba nic mi nie zrobisz Sszyszka, jak nie napiszę charakterystyki? Nie chce mi się xD
Historia
Hm... człowiek... człowiek. W jego krwi nie ma... było nic z wampira - matka człek i ojciec człek, i dziadek człek, i babcia, prababcia, pradziadek, prapradziadek, i praprababcia, i wszyscy pradziadkowie, i prababcie. A jednak jest wampirem...
Sami się domyślcie co się stało, to chyba nie trudne (Nie tak jak orientacja, co xD ?). W każdym razie przeżył "trochę" wśród ludzi, dodając jego chorobę albinosa, to nieźle od tych ludzi oberwał, więc się teraz nie dziwcie nad jego psychiką, że "wampir, a taki ludzki..."...
Od kiedy został wampirem... może inaczej... od kiedy inni o nim wiedzą... targa się bez przerwy na swoje życie... i na życie innych też... taaa... mało go inni obchodzą...
Lubi
~ Ludzi - jedyna pewna rzecz, która jest zawsze i na zawsze (Tak, to specjalnie)
Podejrzewamy jeszcze kilka:
~ Targać się na swoje i innych życie
~ Istnieć
~ Krwi
Jednakże nie zapominajmy, że to tylko domysły
Nie lubi
~ Ludzi - jedyna pewna rzecz, która jest zawsze i na zawsze (Tak, to specjalnie)
Podejrzewamy jeszcze kilka:
~ Żyć i istnieć
~ Krwi
~ Wspominać przeszłości i mówić o sobie
Jednakże nie zapominajmy, że to tylko domysły
Ciekawostki
~Nienawidzi ludzi, a zarazem ich kocha... wyj**ane, nie?
~ Nie, nie choruje na DID (rozszczepienie jaźni)
Ostatnio zmieniony przez Minwet (15-03-2014 o 23h58)