Hej, hej! Jestem tutaj nowa, gram dopiero od 4 dni, mam nadzieję, że się uzależnię i zostanę na bardzo długo ^_^. Interesuję się głównie medycyną, starymi komputerami i konsolami do gier. Ale nowymi też nie pogardzę :3. Jestem głównie fanką Nintendo. Kocham wszelkie gry z Pokemonami i Mario
. Poza tym gram w osu!, infie gry, gry z RPG Makera takie jak Ib, Yume Nikki, Mad Father. Dział medycyny, jakim jestem zafascynowana to anatomia patologiczna. Słucham szeroko pojętej muzyki elektronicznej. Kolejnym z moich hobby jest manga i anime. Moja ulubiona postać to Rikka Takanshi <3. Lubię też rysować, chodzę do liceum plastycznego, ale po skończeniu szkoły chcę zostać patologiem albo chirurgiem... plastycznym
.
Używam 'Loli' jako zdrobnienia mojego imienia ^_^. Jestem pewna, że poznam tu dużo miłych osób,
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 22-01-2014 o 10h47
#2 27-01-2014 o 17h22
Cześć! Faktycznie wszystkie osoby są tu miłe nawet te, które są mistrzami ciętej riposty. A tak... Kłania Ci się drugi największy cham płci żeńskiej mojej klasy. Pomimo mojego chamstwa, które potrafię hamować (wcześniej napisałam przez "ch" i uśmiałam się jak nie wiem) otacza mnie dużo przyjaciół i pytają się jak to robię.
Nie powiem słowo patolog kojarzy mi się raczej z patologią rodzinną pomimo iż sama zajmuję się medycyną a mianowicie zgłębiam tajniki tego czegoś dzięki czemu pisze pomijając to iż często mam wrażenie iż go nie mam czyli... Ta dam!? Mózgu... >.<
Jakie jest twoje ulubione anime?
Cieszysz się z drugiej serii Chuunibyou demo Koi ga Shitai! ?
Ja osobiście nie mogę się doczekać Chunibyo demo Koi ga Shitai! Ren (właśnie ten owy drugi sezon).
#3 27-01-2014 o 20h52
Witajcie w grze 
fabulousmag
#4 27-01-2014 o 21h29
Moje ulubione anime to właśnie Chuunibyou, Psycho-Pass i Shingeki no Kyojin
Oczywiście, że cieszę się z drugiego sezonu, oglądam! <3
#5 29-01-2014 o 02h12
Powiem Ci, że już teraz uwielbiam Cię za twój awatar XD Boski <3 Szczerze podziwiam Cię, że będąc w liceum (1-2 klasa zakładając po wieku?) interesujesz się medycyną i szczerze dopinguję w dążeniu do celu i zostania chirurgiem c:
Strony : 1